Manresa Cultura

Les exposicions fotogràfiques “Joves Creadores 202” i “Art k'suma” es podran veure al Selves i Carner i al Casal de les Escodines, el desembre

“Joves creadores” aplega obres de tres artistes: Mireia Pujol, Andrea Pérez i Laia Rosell. “Art k’suma”, recull el procés creatiu d’un projecte intergeneracional a càrrec d’Àngels Freixanet i Alba E. Peligero. Ambdues mostres es podran veure de l’1 al 23 de desembre.

 

access_time
Dilluns, 29 de Novembre de 2021
Les exposicions fotogràfiques “Joves Creadores 202” i “Art k'suma” es podran veure al Selves i Carner i al Casal de  les Escodines, el desembre

Les exposicions fotogràfiques Joves creadores i Art k’suma 2021 faran estada, de l’1 al 23 de desembre, al Centre Cívic Selves i Carner i al Casal de les Escodines, respectivament. Joves creadores recull l’obra dels artistes Mireia Pujol, Andrea Pérez i Laia Rosell. Art k’suma recull el procés creatiu d’un projecte escultòric intergeneracional, a càrrec de les escultores Àngels Freixanet i Alba E. Peligero.

Tant el Centre Cívic Selves i Carner com el Casal de les Escodines acullen al llarg de l'any diverses mostres fotogràfiques conjuntament amb Foto Art Manresa, així com altres exposicions d’arts visuals de temàtica lliure i de línia amateur.

Centre Cívic Selves i Carner

Tres joves fotògrafs exposen les seves obres al Centre Cívic Selves i Carner en el marc de la 14a edició del cicle Joves Creadores, organitzat conjuntament per Foto Art Manresa i la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Manresa. L’exposició s’inaugurarà el dimecres 1 de desembre a les 20 hores.

En aquesta ocasió, les tres joves que formen part d’aquest programa de divulgació de les arts visuals són:

Andrea Pérez Cebey: comença a fer fotos amb la seva primera càmera reflex gràciesa l'assignaturade Cultura audiovisual del Batxillerat. Ha fet fotografies de paisatge, natura i posteriorment s’ha interessat pel retrat. El seu principal tema d’interès és l’experimentacióamb la llum i els colors, el qual es podrà apreciar en les fotos de la mostra.

Laia Rosell: s’afecciona a la fotografia arran d’un viatge a Australià, on els paisatges la van captivar de tal manera que no només volia immortalitzar aquelles vistes sinó que volia immortalitzar les sensacions que li transmetien. El 2020, ja amb una primera càmera reflex, fa fotografies de paisatges i de fauna.

Mireia Pujol: el tema escollit per la mosta és l’essència de la persona. Vol captar l'essència, la simplicitat i la realitat de la persona; observar la mirada i el seu somriure. És una aproximació a la persona com a ésser únic i diferent.

L'exposició es podrà visitar de l’1 al 23 desembre, al Centre Cívic Selves i Carner (C/ Bernat Oller, 14-16) de dilluns a divendres laborables, de16 a 21 h.

Casal de les Escodines

S’hi podrà visitar una exposició fotogràfica sobre el procés creatiu emmarcat en el projecte Art k’suma, una iniciativa municipal que té per objectiu promoure l’intercanvi creatiu entre persones d’edats diferents des de qualsevol disciplina artística. Enguany el projecte ha consistit en la creació del guardó del premi del Consell Municipal de la Gent Gran, a càrrec de les escultores Àngels Freixanet i Alba E. Peligero.

L’exposició es podrà veure de l’1 al 23 de desembre al Casal de les Escodines (C/ St. Bartomeu, 50), de dilluns a divendres laborables, de 10 a 14 i de 16 a 21 h i els dissabtes, de 10 a 14 i de 16 a 20 h.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura