EXPOSICIÓ: CICLOTÍMIA, UNA MUNTANYA RUSSA EMOCIONAL

location_on
Casal de les Escodines
access_time
Dimecres, 04 d'Octubre, a les 09:00h fins el divendres, 27 d'Octubre, a les 20:30h
EXPOSICIÓ: CICLOTÍMIA, UNA MUNTANYA RUSSA EMOCIONAL

La mostra de pintura Ciclotímia. Una muntanya russa emocional és una proposta inclosa dins  part dels actes del Dia Mundial de la Salut Mental, la Taula de Salut Mental, de la qual formen part la regidoria de Drets Socials i Persones Grans i la regidoria de Salut, i en col·laboració amb la regidoria de Cultura i Llengua de l’Ajuntament de Manresa.


L’autor de les obres exposades és en Rock, un artista polifacètic que s’inicia en el món de l’art  estudiant disseny de joieria a l’Escola d’Arts i Oficis de la Diputació de Barcelona. L’any 2008 després d’una operació de lenta recuperació l’artista decideix agafar un llibre per aprendre dibuix artístic de forma autodidacta i descobreix el que esdevindrà una de les seves passions. Tal com diu el Rock “donar color és l’últim pas, el fet important és pintar;  la tècnica o la superfície només són condicionants”.


En Rock ha experimentat amb tècniques diverses:  olis, aquarel·les, pintura acrílica, tèxtil... i ha  exposat diferents col·leccions a biblioteques i espais de restauració a Terrassa, Berga i Manresa. També va participar en el primer projecte de parelles artístiques del Berguedà de la mà d’Eva Garcia. A principis de l’any 2012 en Rock és diagnosticat amb el trastorn que dona  títol a l’exposició, “ciclotímia”. D’una manera totalment introspectiva en la mostra pictòrica ens mostra el trastorn des de la vivència personal, a través de deu autoretrats pintats a l’oli i que van suposar un any de feina.

Facebook Manresa Cultura Instagram Manresa Cultura Twitter Manresa Cultura Youtube Manresa Cultura