Mostrar Menú
Música

SONS DEL CAMÍ: ANDREA MOTIS

Encara que Andrea Motis només tingui 26 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. Andrea Motis posseeix un alt encantador i versàtil, amb un subtil vibrato i un fraseig concís que li ha valgut comparacions amb referències estilístiques com Billie Holiday i Norah Jones.

SONS DEL CAMÍ: ANDREA MOTIS

SONS DEL CAMÍ
Cicle de músiques amb ànima


ANDREA MOTIS
EMOTIONAL DANCE


Després d’editar sis discos aclamats per la crítica, la trompetista, cantant i compositora de Barcelona, Andrea Motis feia seu debut en solitari sota el segell Impulse! Records amb l’àlbum ‘Emotional dance’. Encara que Andrea Motis només tingui 26 anys, la seva maduresa musical supera amb escreix l’expectativa dels seus anys. Andrea Motis posseeix un alt encantador i versàtil, amb un subtil vibrato i un fraseig concís que li ha valgut comparacions amb referències estilístiques com Billie Holiday i Norah Jones.
Com en els seus anteriors projectes, ‘Emotional dance’ conté la seva proporció equilibrada de clàssics de jazz, swing i bossa nova, amb temes arranjats especialment per a ella i versions de músics catalans. Motis també mostra per primera vegada els seus dots de compositora, firmant tres temes del total de catorze que componen ‘Emotional dance’, un títol que, segons Motis. “implica tots els canvis positius i la nova direcció que hem pres amb la meva música, a més de reconèixer que les coses es van movent en la direcció correcta”.

ENTRADES EXHAURIDES
Preu anticipat: 15€ / Preu taquilla: 18€
Durada: 60 minuts
Venda anticipada a: www.manresa2022.cat
i a Oficina de Turisme de Manresa (Plaça Major, 10)